Handla hos oss

Försäljningsvillkor

Beställning av THG Home & Interior’s produkter kan göras via www.thg.nu, e-post; sales@thg.nu eller telefon 031-220 990. Inkommande beställning besvaras med en skriftlig orderbekräftelse.

Minsta ordervärde vid er första beställning hos oss som kund är 7 500 kronor och eller motsvarande i Euro.

Alla beställningar anses bindande.

Skulle en vara inte finnas på lager restnoterar vi den. När vi får in den restnoterade varan skickar vi den till dig. Om du inte önskar den restnoterade varan kan du alltid kontakta oss och avboka den.

Priser

Alla priser anges exklusive moms. Vi på THG reserverar oss för andra prisförändringar som vi inte kan råda över såsom ändringar i växelkurs eller priser på råmaterial.

Betalning

Hos THG Home & Interior får ni 20 dagars krediit efter godkänd kreditprövning. Alternativt förskottsbetalning.

Vi ber dig uppge faktura nummer vid betalning.

Om försenad/utebliven betalning, påläggs du en dröjsmålsränta f n på 18%.

Minsta leveranskvantitet

Om ni beställer mindre än vad katalog/ prislista anger, höjer vi automatiskt upp till minsta leveranskvantitet.

Leveransförsening

Det kan uppstå situationer som gör det omöjligt för oss att fullfölja en beställning, exempelvis om våra leverantörer inte kan fullfölja sina åtaganden gentemot oss.

THG Home & Interior förbehåller sig rätten att friskriva sig från ersättning till kund vid sådana situationer eller vid leveransförsening.

Viktigt! I sällsynta fall slarvar speditören bort brev och paket. Dessa ersätter vi inte men vi kommer givetvis göra allt som står i vår makt att hjälpa dig som kund att hitta leveransen.

Frakten

Frakt tillkommer alltid.

Reklammation

Eventuella reklammationer skall vara oss tillhanda senast 5 dagar efter mottagande av gods för att vi skall kunna åtgärda detta.

Transportskador skall anmälas direkt till speditören och ersättas av speditören inte av

THG Home & Interior.

När leverans sker måste ni se över godset med en gång! Om det finns tecken på skador eller stöld måste du lämna en skriftlig anmärkning på fraktsedeln som chauffören skall signera. Om ni inte lämnar någon anmärkning kan ni inte få ersättning för ert skadade eller stulna gods!

Returer till oss skall ske i original förpackning, samt efter skriftligt godkännande av THG Home & Interior.


Varmt välkommen till oss som kund!

THG